2011. október 9., vasárnap

Kató karkötője

Sziasztok!

Szeretnék bemutatni egy karkötőt. Bár karkötőt már láttatok tőlem (már aki olvasta a régebbi bejegyzéseimet is), de ez egy kicsit másabb! Nagy vonalakban az előzőekhez hasonlít, de van egy lényeges különbség! Mintázott a közepe! Történt, hogy kb egy hete megkaptam az egyik Késportálos éltárstól (Kamanart) a régóta várt beütőimet, amiket rögtön ki is próbáltam hulladék bőrökön. Másnap a vendégségben nálunk levő hölgynek (Katónak),  megmutattam a régebbi karkötők fotóit, majd a „szeretnél ilyen karkötőt?” kérdésre érkezett igenlő válasznál már tudtam, hogy ez lesz az első munka aminél használom a beütőket! Ez sajnos látszik is a mintákon. Gyakorolni kell még az egyenletes beütő használatot, de előbb vagy utóbb majd csak belejövök!
További képek itt.

Sziasztok!

2 megjegyzés:

  1. Szervusz Soma !

    El nem tudom képzelni, hogy nem esik le a karkötő bőrének a széle, amikor egymáshoz érnek a fonatok, és nincsenek elvékonyodva a furatoknál. De ami a legjobban tetszik az a Soma felirat a végén. Vagy az elején ? Határozottan tetszik. Még a bőrdzsekimhez is passzolna.

    Jani komád.

    VálaszTörlés
  2. Szia Jani!
    Köszönöm a kedves szavaid! Lehet, hogy a bőrdzsekidhez passzolna, de igen furcsán mutatna rajtad egy Kató feliratos karkötő! :)

    VálaszTörlés